Catering
Experten in Catering
Skinny Chef Foodtruck
foodtruck, catering en events
TInne Milis
Zaakvoerder
Felix Ortiz
Founder Felix Pizza
De Koolputten bevestigt ook culinair en scoort 13/20 in Gault & Millau
In 2021 kreeg het restaurant van De Koolputten voor het eerst een mooie 12/20 in Gault ...
Nona: hét alcoholvrije alternatief voor een attractief aperitief
Het mag dan wel feest zijn als BOB rijdt, maar BOB zelf zit na een avond op water soms ...
“De nutri score heeft invloed op àlle activiteiten van ons bedrijf” (Roel Dekelver, Delhaize Belgium)
Delhaize besliste als eerste retailer in ons land om nutri scores op zijn voedingsprodu...
De Halve Maan zette als eerste brouwerij alcoholvrij speciaalbier in de markt
De Halve Maan uit Brugge lanceerde in juni 2018 als eerste Belgische brouwerij een alco...
Vlaamse combi horeca- en technische ervaring wereldwijd erkend
Kurt Defour en zijn vrouw baatten 15 jaar lang een groot restaurant uit. Ze werden erv...
Puur, gezond en lokaal: de succesingrediënten van The Bakery
Het succesvolle traject van Kenney Van Hoorick bracht hem langs verschillende, gerenomm...
Restaurant Guzto in Aartselaar: constante kwaliteit én mee met de tijd
KMOinsider blaast 20 kaarsjes uit en ook Dirk Vermeulen van restaurant Guzto kan bogen ...
Ambachtelijk brood met lokale ingrediënten
The Bakery, de bakkerij gevestigd op de site van stadsbrouwerij De Koninck, gaat ambach...
Niets is zo puur als een ambachtelijk zuurdesembrood
Een desembrood is een brood waarvan het deeg bestaat uit meel en water, zonder dat er g...
Op zoek naar ambachtelijk zuurdesembrood? The Bakery bakt het!
Een authentieke bakkerij, die puur en ambachtelijk zuurdesembrood bakt, dat is The Bake...
The Bakery en Verloren Maandag: ambachtelijke worstenbroden met een ‘twist’
Op Verloren Maandag eten de Antwerpenaren worstenbroden en appelbollen. The Bakery, de ...
Catering als tool om klanten te overtuigen voor je bedrijfsevent
Een bedrijfsevent organiseren kan stressvol zijn, want een event kan je maken of kraken...
The Bakery werkt mee aan samenstelling exclusieve foodbox
Topchef Marcelo Ballardin en meester-patissier Roger Van Damme hebben een exclusieve fo...
The Bakery (+ De Koninck): puur, ambachtelijk brood met een twist
Puur, ambachtelijk en smaakvol zuurdesembrood, dat tot 48 uur rijpt alvorens het de ove...
Maaltijd aan huis: gezonde foodbox en take-away in één
Er is een nieuw product op de markt in de sector van de maaltijden aan huis. Met Mealhe...
20 jaar restaurant Passade: “Met creativiteit de uitdagingen aangaan”
Het trendy restaurant Passade in Mechelen bestaat 20 jaar.