B19 Antwerp -Digital transformation is death. Long Live the digital flow.
Laat ons vanaf nu praten over een continue digitale flow, een verhaal zonder...
De ene gin-tonic is de andere niet. Eentje gemaakt van Hendrick's Gin, Fever Tree en een schijfje komkommer is zeer elegant en zacht. Terwijl de cocktail van Monkey 47, Fentimans tonic en enkele jeneverbesjes zeer krachtig en aromatisch smaakt.
Om de grote wereld van de gins en tonics te exploreren leggen we aan de hand van 9 verschillende proefglaasjes de verschillen in de gins duidelijk bloot. De gin proever maakt een reisje doorheen de smaken en aroma's waarmee de gins van elkaar onderscheiden. Als kers op de taart wordt de 'perfect serve' gemaakt van je favoriete gin van de avond, gecombineerd met een tonic die zich het beste toe leent en afgewerkt met het juiste garnituur.
Laat ons vanaf nu praten over een continue digitale flow, een verhaal zonder...
B19 leden worden uitgenodigd om deze workshop te volgen.
Alles wat u ooit over wijn wilde deten