Boplan neemt nieuwe productiehal en kantoren in gebruik

marketing (Boplan)
Persbericht

BOPLAN (recent voor het 2de jaar op rij genomineerd voor de Trends Gazelle) met een omzet van 15.2 miljoen euro omvat inmiddels 48 werknemers. Of 84 werknemers verspreid over 7 vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Het wereldwijde netwerk van BOPLAN distributeurs in >30 landen blijft verder uitbreiden en zorgt voor BOPLAN aanwezigheid in elk continent. Om de sterke groei van de voorbije jaren in zowel de binnenlandse afzetmarkt als de export markten te ondersteunen & bestendigen bood zich de noodzaak aan om verder uit te breiden.

De hoofdzetel in Moorsele werd daarom uitgebreid met extra kantoren, een ruime eetzaal voor de steeds groter wordende groep enthousiaste Boplanners, maar vooral een nieuwe volwaardige productiehal met bijhorende machines voor de verdere automatisering van BOPLAN's huidige productieprocessen. Het nieuwe gebouw met een hoogte van 14m werd gebouwd op een oppervlakte van 5.400m², wat ervoor zorgt dat de totale bebouwbare oppervlakte van 15.400m² nu volledig in gebruik is genomen. Dit alles omvat een forse investering van 2.5 miljoen euro en creëert meteen meer dan een verdubbeling in beschikbare bedrijfsruimte. Dankzij deze nieuwe investering zal een volledige fysiek afgesloten lus van inkomende en uitgaande leveringen tot stand komen via verschillende toegangspoorten.

De toekomst ziet er veel belovend uit voor de groep met een geplande omzetverdubbeling tegen 2020. Dat dit ongetwijfeld gepaard zal gaan met extra aanwervingen in de verschillende Boplan vestigingen hoeft geen betoog meer. De niet aflatende stroom aan bijkomende investeringen op interne bedrijfsprocessen en product innovaties samen met het interne R&D team zorgen samen met een veelbelovende overkoepelende visie op digitale transformatie van het productgamma dat BOPLAN momenteel op volle toeren draait en dat nog een hele tijd zal blijven aanhouden.

BOPLAN is op mondiaal vlak een belangrijke speler en fabrikant van flexibele aanrijdingsbeveiliging in kunststof onder de naam FLEX IMPACT®; wereldwijd in gebruik dankzij haar onklopbare en kostenbesparende bescherming van gebouwen, mensen & machines – voor meer informatie bel +32 (0)56 20 64 20, mail info@boplan.com of bezoek boplan.com

Webdesign Desk02