Milieuvriendelijk schoonmaken, geeft glans aan je bedrijfsimago

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Je winkel, showroom, bureau of ontvangstruimte moet dan ook spik en span zijn. Daarnaast is je bedrijfimago van groot belang en vandaag kan dat niet groen genoeg zijn. Door de professionals van Group-f Cleaning & Facility Services in te schakelen, sla je twee vliegen in één klap. Want zij bieden bedrijven een volledig servicepakket aan voor alle poets- en onderhoudswerk: kwalitatief én milieuvriendelijk.
Voor zaakvoerder Frank Hechtermans en zijn 600 personeelsleden hoort dat bij de bedrijfsfilosofie.


Wij houden ook het milieu schoon

Frank Hechtermans: “We werken enorm aan het zoeken naar milieubewuste oplossingen en gaan verder dan de basisvoorschriften. Doordat we er zo actief mee bezig zijn, hebben we hierin voorsprong. Milieuvriendelijk schoonmaken is bij ons geen optie meer, maar standaard. Al onze vloeibare producten zijn biologisch afbreekbaar. De meeste van het merk Ecover. Grote bedrijven moeten afvalwateranalyses uitvoeren en milieubewust poetsen heeft daar een gunstige invloed op. We werken bijvoorbeeld met microvezel poetsdoeken, die 90% minder product verbruiken. Want niet alleen de keuze van de producten is belangrijk, ook de dosering. Al onze medewerkers worden hiervoor opgeleid.”

Kwaliteit komt op  de eerste plaats


“Wij zijn bewust geen prijsbreker, bij ons komt kwaliteit eerst. We besteden heel veel aandacht aan kwalitatief materiaal én personeel. Zij zorgen tenslotte voor het resultaat. Dus selecteren we hen zorgvuldig, leiden hen on-the-job op en coachen hen voortdurend. Ze krijgen een duidelijk werkdossier met alle gegevens over de aard van het gebouw, de aangepaste producten, materialen en wensen van de klant. We bekijken regelmatig waar bijsturing nodig is en delen ook schouderklopjes uit. Zo creëer je gemotiveerd personeel dat lang blijft en dat appreciëren onze klanten. We ondersteunen ook het eigen poetspersoneel van bedrijven. Heb je al een poetsdame in dienst, dan kunnen wij voor de juiste producten, begeleiding en opvolging zorgen en inspringen bij verlet. Want we nemen graag alle schoonmaak- en personeelzorgen over. Bovendien bieden we de garantie dat er altijd gepoetst wordt. Door onze jarenlange ervaring met verschillende schoonmaakproblemen in uiteenlopende bedrijven, vinden we snel de juiste oplossing. Een vloer die bijvoorbeeld zwart geworden is, krijgen we snel terug wit.”

Flexibiliteit in alle opzichten

“We bekijken altijd eerst het pand ter plaatse. Afhankelijk van de vloeren, het materiaal en de wensen van klant, stellen we een aangepast schoonmaakprogramma voor. Vind je het belangrijk dat je sanitaire blok dagelijks gepoetst wordt, maar de bureaus maar 2 keer per maand? Dat kan perfect. We denken ook mee na over het drukken van de kosten. Een keer minder, maar grondiger laten poetsen, is beter dan 3 keer half. En heb je een opendeurdag of krijg je belangrijke klanten of prospects over de vloer, dan veranderen we ons werkrooster zonder probleem. Wij poetsen trouwens voor én na de kantooruren, om niemand te storen.”

Vlotte communicatie loont


“Elk bedrijf krijgt bij ons een contactpersoon toegewezen die alles opvolgt én een persoonlijke login op onze site. De kwaliteitscontrole wordt er afgebeeld in eenvoudige tabellen. Je kan er 24u/24 je vragen en opmerkingen kwijt, die snel opgevolgd worden. Zo zie je perfect hoe en wanneer er gehoor aan gegeven wordt.”

Ook voor kleine bedrijven en particulieren met dienstencheques


“We poetsen niet alleen grote bedrijven zoals Ikea, maar evengoed kleine bedrijfjes waarvan het kantoor slechts één keer per maand moet gepoetst worden. Daarnaast werken we voor privépersonen met dienstencheques. Ook zij kunnen genieten van onze kwaliteit en ons vast personeel.”

Bekijk de socials