leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Workero lanceert het kantoor van de toekomst

Bedrijfsbeheer

Grote bedrijven met meerdere kantoren (zoals financiële instellingen) zijn op zoek naar alternatieven om hun medewerkers zo klantvriendelijk mogelijk onderdak te verlenen. Voor hen komt Workero als geroepen.

Ruimte wordt steeds duurder en overal ter wereld schieten de huurprijzen voor kantoorruimte de hoogte in. Door de digitalisering en de inzet van flexwerkers kampen veel bedrijven in steden met een overschot aan waardevolle maar onbenutte kantoren. Coworking kan het financiële risico drukken. Grote ondernemingen worden gedwongen om zich operationeel flexibeler op te stellen, m.a.w. minimale kosten koppelen aan maximale doeltreffendheid.

Bedrijven moeten innoverend omgaan met hun werknemers

Bijna 80 procent van de leidinggevenden noemt de ervaring van de werknemers belangrijk(38%) tot heel belangrijk (42%-. De integratie van sociale samenlevings- en ondernemingsprogramma’s maakt deel uit van de ervaring van de medewerkers.

Freelancers staan in het algemeen positief ten opzichte van coworking omdat ze geconcentreerder werken en vooral thuiswerkers stellen vast dat hun productiviteit aanzienlijk wordt toegenomen.

Waar je bent, is waar je werkt

Workero komt tegemoet aan de nieuwe evoluties in onze maatschappij. Het biedt een eenvoudige oplossing om kantoorruimte te optimaliseren en extra inkomsten te genereren.

De totale kostprijs per werkpost voor een voltijdse werknemer bedraagt gemiddeld 11.759 euro per jaar, waarvan 6.765 euro naar de werkplek en de infrastructuur gaat. Met Workero kan onderbenutte kantoorruimte wordne omgezet in inkomsten die deze opportuniteitskosten dekken en wordt de kantoorruimte doeltreffender gebruikt. Samenwerken is de toekomst.

Workero komt nu tevoorschijn met een formule ‘kantoor-in-een-kantoor', waar elke ondernemingsvorm (ook voor zelfstandige ondernemers) zijn plaats vindt. Het is een digitaal platform dat zorgt voor mobiliteit en interactie tussen bedrijven en professionals door creatieve werkplekken aan te bieden in hun respectieve kantoren.

Een simpel idee dat onbenutte werkplekken omvormt tot plaatsen waar bedrijven en professionals met elkaar in contact komen en kennis delen. Niet verwonderlijk dat het bedrijfsleven enthousiast reageert op het aanbod van Workero: hogere arbeidsvreugde en werkefficiëntie, geen mobiliteitsproblemen, vermindering van pollutie. Kortom: het kantoor van de toekomst.

Info: +32 483 59 56 76(Dirk Paelinck)

dirk@workero.com

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials