Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Wordt uw bedrijfsvideo bekroond op het Belgian Corporate Video Festival?

HR

Op 31 mei bekroont het Belgian Corporate Video Festival de beste videoproducties van bedrijven en overheidsinstellingen. Inschrijven kan tot 9 maart.

Het Belgian Corporate Video Festival startte in 2000 als een kleinschalig project en groeide na enkele jaren uit tot het enige nationale event waarbij de beste video's een award kunnen winnen. In 2017 ontving het festival 237 inzendingen en meer dan 500 bezoekers. De laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement van de AP Hogeschool organiseren dit festival, in opdracht van de AP Hogeschool en Kanaal Z.

De 19e editie van het Belgian Corporate Video Festival vindt plaats op 31 mei 2018 in Kinepolis Brussel.. Tijdens interessante inspiratiesessies delen gastsprekers hun expertise en tips over de realisatie van corporate video's met het publiek. Bezoekers kunnen er naar hartenlust netwerken tijdens de receptie.

Heeft uw organisatie een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Maak dan kans op een award in één van de negen categorieën. Of ding mee naar een Grand Prix en naar een of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

Eind april buigt een professionele jury – onder voorzitterschap van Prof. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF) - zich over de inzendingen en maakt ze de genomineerden per categorie bekend.

Inschrijven: tot en met 9 maart 2018.
Meer informatie: www.bcvf.be

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials