Win een vliegtuig met VLM Airlines

Mobiliteit

Om de lancering van haar nieuwe lijnvluchten te vieren, biedt VLM Airlines de unieke kans om uw eigen vliegtuig te winnen voor een heen- en terugreis op elke route van haar netwerk, voor u en 49 van uw familieleden, vrienden of collega's.

Sedert begin dit jaar biedt VLM Airlines opnieuw lijnvluchten aan. Passagiers hebben de keuze uit dertien bestemmingen in zeven landen. De nieuwe routes verbinden Antwerpen met Geneve, Hamburg en Southampton. Er is ook een verbinding Rotterdam-Hamburg. Vanuit Luik zijn er vluchten naar Avignon, Nice, Venetië en Bologna. Er zijn ook lijnvluchten tussen Londen Luton en Birmingham met Waterford in Zuid-Oost-Ierland.

Met de wedstrijd Win een vliegtuig kan u eender welke route kiezen! Vlieg vanuit Antwerpen naar het Meer van Geneve of ga op ontdekkingsreis naar het prachtige Hamburg, een stad die duidelijk veel meer te bieden heeft dan enkel haar indrukwekkende haven. Of vertrek vanuit Luik en maak een onvergetelijke dagtrip naar de pausenstad Avignon in hartje Provence, of Nice, de hoofdstad van de Franse Azurenkust, of ga varen met een gondel door het wondermooie Venetië of verken het prachtige Bologna. Om slechts enkele bestemmingen te noemen.

Het te winnen vliegtuig biedt plaats aan 50 personen en geeft u het recht om elke stoel te vullen met familie, vrienden, buren of collega’s. U kan uiteraard ook kiezen voor een privévlucht met zijn tweetjes, samen met uw geliefde.

"VLM Airlines brengt het plezier terug in de Europese korteafstandsvluchten. Er is gewoonweg geen betere manier denkbaar om onze nieuwe lijnvluchten te vieren, dan het aanbieden van een onvergetelijke reis voor u en uw favoriete metgezellen," aldus Arthur White, CEO van VLM Airlines.

Wil u deelnemen aan de wedstrijd Win een vliegtuig, bezoek dan de website van VLM Airlines: www.flyvlm.com/winaplane/ en geef antwoord op één gemakkelijke vraag. Deze wedstrijd staat open voor Belgen, Britten, Fransen, Duitsers, Ieren, Italianen, Nederlanders en Zwitsers ouder dan 18 jaar. Deelnemen kan tot en met 31 mei 2015. De loting vindt plaats op 7 juni.

De winnaar dient zijn vlucht op te nemen vóór 30 november 2015; het betreft een heen- en terugvlucht op dezelfde dag.

Het wedstrijdreglement en de voorwaarden staan op de website www.flyvlm.com.

Over VLM Airlines (www.flyvlm.com):

VLM Airlines is een Europese luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor op Antwerp International Airport. Opgericht in 1993, biedt VLM Airlines lijnvluchten aan met dertien bestemmingen in zeven landen. Daarnaast biedt VLM Airlines ook ACMI (‘wet lease’) en charterdiensten aan, waarvoor zij haar vloot van Fokker 50 toestellen inzet.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Velodi

  • Autovak

  • Hyundai

Bekijk de socials