leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

We komen naar de Kempen

Bedrijfsbeheer

Er is goed nieuws. De kogel is door de kerk. De Nationale Bank voorspelt een geleidelijke groei voor onze bedrijven nu de kwalijke gevolgen van de economische crisis geleidelijk aan uitdoven. Wij willen ons steentje bijdragen aan de heropleving van de economische activiteiten in onze regio door vanaf september geleidelijk aan ook meer Kempense bedrijven in ons doelgebied te betrekken.

Sedert 2001 verzenden wij ons economisch maandblad kmo-insider gratis en gepersonaliseerd, voornamelijk naar alle bedrijven vanaf 5 werknemers uit de arrondissementen Antwerpen en Mechelen.

Vanaf september voegen we daar elke maand een reeks geselecteerde adressen aan toe uit het arrondissement Turnhout. Elke maand breiden we op deze manier onze verzending uit tot we (in januari 2016) de ganse provincie Antwerpen bestrijken voor alle bedrijven met minimaal 5 werknemers.

Onze klanten en sympathisanten krijgen op deze manier nog meer uitstraling voor hun boodschappen en communicatie.

De Kempen is een dynamische regio, een groeiregio waar bijzonder veel interessante economische initiatieven genomen worden die onze aandacht verdienen. De lezer zal daar in september uitgebreid kennis kunnen mee maken. Onze redactie bereidt extra informatie voor over Kempense bedrijven. U mag zich verwachten aan extra interviews met toonaangevende ondernemers uit de Kempen en met organisaties die een stimulans zijn voor de groei van deze bedrijven. U kan daar ook bij zijn. Neem contact met onze communicatieconsultants.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials