leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Wasserij Novatex lanceert nieuwe website

Bedrijfsbeheer

De wasserijen voor bedrijfskleding Nova uit Antwerpen en Aatex uit Halsteren, net over de Nederlandse grens, zijn een verregaande samenwerking aangegaan. In Halsteren bouwden ze een gloednieuwe, hoogtechnologische en ecologische wasserij, strategisch ideaal gelegen om van daaruit de havens van Antwerpen en Rotterdam te bedienen.

Bij een nieuwe samenwerking hoort ook een nieuwe website: www.novatex.be, en daarop kan u onder andere lezen dat de kernactiviteit van Novatex erin bestaat om uw bedrijfskledij te reinigen en onderhouden en dat naast het reinigen Novatex ook bedrijfskleding verkoopt en verhuurt.

“Indien gewenst leggen we de gereinigde kleding bij u op het bedrijf in de juiste kasten of legplanken en binnen het verhuurconcept wordt u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfskleding”, stelt Ward Luppens van Novatex.

Wasserij Nova begon zijn werkzaamheden met het reinigen van de was van de schepen die Antwerpen aandeden en richtte zich later op bedrijfskleding. Afgevaardigd bestuurder Ward Luppens nam Nova over in 1997. Met de samenwerking met Aatex voerde hij een belangrijke schaalvergroting door.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials