VLM Airlines lanceert VLM “Pro Pass”

Mobiliteit

VLM Airlines, dat onlangs een jaar onafhankelijkheid vierde, komt met een uniek product op de markt: de VLM “Pro Pass”.

VLM Airlines biedt vandaag 7 routes aan, waarvan vier vanuit Antwerpen; naar Hamburg, Genève, Southampton en Birmingham, één vanuit Rotterdam naar Hamburg en twee routes vanuit Waterford naar Birmingham en London Luton. De VLM “Pro Pass” biedt de mogelijkheid om in één keer 6 retour tickets aan te kopen, de VLM “Pro Pass”, voor slechts € 1.499,- voor het gehele VLM netwerk, en € 898,- voor de Waterford routes. De “Pro Pass” heeft het voordeel dat de tickets aan een vast en zeer aantrekkelijk tarief aangekocht kunnen worden. De tickets zijn overdraagbaar, wat wil zeggen dat de klant zelf kiest wie het ticket wanneer gebruikt; door familie, vrienden,... Dit maakt de “Pro Pass” tevens uitermate geschikt voor onze zakelijke klanten.

‘We hebben gemerkt dat onze passagiers regelmatig op dezelfde route vliegen. Om hen de mogelijkheid te bieden flexibeler te reizen, maar tegen de service die ze gewend zijn van VLM Airlines, hebben we de VLM “Pro Pass” ontwikkeld’, legt CEO Steve Blair uit.

‘Uniek is dat de “Pro Pass” niet persoonsgebonden is, vergelijk het met een rittenkaart voor de bus of de trein’, vervolgt Blair.

De VLM “Pro Pass” is verkrijgbaar via het Customer Service center, telefonisch via: 03 285 68 66 of via email: info@flyvlm.com.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Autovak

  • Hyundai

  • Velodi

Bekijk de socials