VLM Airlines gekocht door management

Mobiliteit

Intro Aviation, de meerderheidsaandeelhouder van Romscope en VLM Airlines hebben maandag bekend gemaakt dat Romscope VLM Airlines verkocht heeft aan het management van het bedrijf. VLM Airways ACMI zal charterdiensten blijven verlenen, maar daarnaast ook lijndiensten introduceren.

“Van het management van VLM Airlines hebben we een aanbod gekregen dat we niet konden weigeren”, stelt Peter Oncken, managing director van Intro Aviation. “Wij geloven sterk in VLM Airlines als een werkelijk onafhankelijke luchtvaartmaatschappij”, voegt Arthur White, CEO en meerderheidsaandeelhouder van VLM Airlines eraan toe. De maatschappij is momenteel volop bezig om een aantal nieuwe mogelijke routes vanuit

de luchthaven van Antwerpen te bestuderen. “Zodra de overeenkomsten rond zijn, zullen wij dat meteen meedelen”, aldus nog Arthur White. VLM Airlines wil daarnaast haar vloot ook verder uitbreiden.

VLM Airlines ging in 1993 van start met een eerste verbinding tussen Antwerpen en Londen City Airport en is uitgegroeid tot een van de meest succesrijke luchtvaartmaatschappijen op het vlak van chartervluchten.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Velodi

  • Autovak

  • Hyundai

Bekijk de socials