VLM Airlines gaat samenwerken met WorldTicket voor online boekingen van tickets

Mobiliteit

Antwerpen, 2 december 2014. - VLM Airlines – sedert vorige maand terug een onafhankelijke luchtvaartmaatschappij die bovendien vorige week lid geworden is van IATA – kondigt vandaag aan dat het een overeenkomst heeft getekend met WorldTicket, een gespecialiseerd software bedrijf dat wereldwijd verkoop- en reserveringssystemen voor luchtvaartmaatschappijen ontwikkelt.

"Wij zijn blij en trots om samen te werken met WorldTicket, één van de toonaangevende aanbieders ter wereld van op internet gebaseerde verkoop- en reserveringssysteem voor luchtvaartmaatschappijen," zei Arthur White, CEO van VLM Airlines. "Dankzij onze samenwerking met WorldTicket zullen wij in staat zijn om onze toekomstige klanten een hoge kwaliteit en klantenservice aan te bieden voor onze nieuwe lijnvluchten."

VLM Airlines zal binnen twee tot drie weken online boekingen voor lijnvluchten aanbieden. De eerste geplande vluchten van en naar de internationale luchthaven van Antwerpen (Deurne) zullen binnenkort worden aangekondigd.

VLM Airlines – dat in 1993 van start ging met de eerste verbinding tussen Antwerpen en London City Airport – is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest succesrijke luchtvaartmaatschappijen op het gebied van chartervluchten, gebaseerd op de internationale luchthaven van Antwerpen. Met zijn vloot van Fokker 50 vliegtuigen beantwoordt VLM Airlines aan de behoeften in de Europese chartermarkt, waarbij ACMI / Wet Lease contracten en charterdiensten worden aangeboden onder meer op het gebied van touroperators, reisagenten, muziek & film, speciale evenementen, incentives, sportteams, overheid en defensie, NGO's en noodondersteuning.

WorldTicket, gevestigd in Kopenhagen (Denemarken), ontwikkelde voor haar klanten het efficiënt Sell-More- Seats online systeem. WorldTicket's is een leidende leverancier van op internet gebaseerde verkoops- en reserveringssystemen voor kleine en middelgrote luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld. WorldTicket biedt VLM Airlines een systeem aan zonder implementatiekosten en met heen zeer hoog flexibiliteitsniveau.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Autovak

  • Velodi

  • Hyundai

Bekijk de socials