Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Viewtone viert dubbel feest

HR

Op 8 april 2016 vierde Viewtone zijn 25ste verjaardag als audiovisuele onderneming en zijn stichter, Wim Venqueleir, werd dezelfde dag 65. Een dubbelfeest dat vrolijk en gepast in de bloemetjes gezet werd drankjes, hapjes, een Breugeltafel en meerdere muzikale verrassingen.

Viewtone is een familiebedrijf, toonaangevend in audiovisuele communicatie. Het echtpaar Suzanne en Wim Venqueleir heeft van het bedrijf een nationale en internationale speler gemaakt op audiovisueel vlak, met de verkoop en verhuring van beeldschermen, video-opnamen en projectie, multi-cameracaptaties en de organisatie op geluidsvlak van grote evenementen. Zoon Yves is hierbij de uitvoerende tak, maar verzorgt ook klusjesjobs voor bedrijven zowel als particulieren. Dochter Kathleen is juweelontwerpster.

Het is niet omdat nu twee merkwaardige verjaardagen in één klap en met (vele) vrienden en klanten gevierd werd, dat de familie Venqueleir van plan is minder actief te zijn. De komende maanden worden zelfs zeer druk dankzij vele publieksevenementen (waaronder Europees voetbal) waarvoor Viewtone reuze schermen ter beschikking stelt van horeca en andere organisaties.

Info: www.viewtone.be

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials