leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Verzekeraar Finas lanceert eigen app

Bedrijfsbeheer

Als eerste verzekeraar heeft Finas bank en verzekeringen een app voor smartphones ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk je verzekeringen kan beheren. De app laat de klanten van Finas toe om makkelijker met hun verzekeraar te communiceren, maar ook niet-klanten kunnen de app gebruiken om informatie in te winnen, vragen te stellen en snel schadeformulieren in te vullen en die samen met verduidelijkende foto’s door te sturen.

Finas zorgt ervoor dat de informatie bij de juiste verzekeraar terechtkomt. “Heel belangrijk is dat elk contact via onze app opgevolgd wordt door een telefoontje van een medewerker”, stelt zaakvoerder Geert Minnen. “Op die manier garanderen we dat gebruikers snel en correct geholpen worden.”

Via een overzichtelijk scherm met duidelijke icoontjes maak je een keuze uit het aanbod. Daarna vul je stap voor stap de gegevens in en stuur je met een simpele druk op de knop alles door. Meteen nadat je alles hebt doorgestuurd, zie je op je scherm welke medewerker je binnen de twee werkdagen zal opbellen. De app heeft ook een noodknop. Heb je een zwaar ongeval gehad en weet je niet meteen wat je te doen staat, krijg je een medewerker van Finas aan de lijn die je het juiste advies zal geven.

De app kan gratis gedownload worden via de Google Play-store en via de App-store.

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials