Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Vergaderen met zicht op de Schelde

HR

In een vorig nummer maakte we er melding van. Antwerpen heeft er sedert kort een nieuwe, indrukwekkende vergaderruimte bijgekregen, 10 hoog in de Nordic Building aan de Sint-Pietersvliet. Je krijgt er volledig gratis een indrukwekkend uitzicht op de Schelde, de skyline van Linkeroever. Vanaf nu kan er vergaderd worden in stijl en met een gastronomie naar keuze. Dit is The Glassroom.

De ruimte is eigendom van Human Capital Group, die in hetzelfde gebouw ook haar kantoren heeft. Pre-Text, het PR & Eventsbedrijf van Fred Int Panis, die we kennen als droogkomiek en pr-man van het Sportpaleis, werd de uitbating van deze bijzondere locatie toevertrouwd.

The Glassroom kan 40 (voor een zittend evenement) tot maximaal 60 personen (voor een staande receptie) onderdak verlenen.

De keukeninrichting beantwoordt aan alle eisen van degelijkheid, veelzijdigheid en veiligheid. Ze is gloednieuw en kan topkwaliteit leveren op het bord. Daar zorgt ook cateringbedrijf Amalthea voor. De ruimte kan ingedeeld worden naar eigen goeddunken en in functie van de behoeften. Er is een zithoek, een vleugelpiano en eigen sanitair aanwezig. Alle faciliteiten die gebruikelijk zijn voor vergaderingen zijn eveneens in het gebouw aanwezig: printer, fax, kopiër, beamer, internetverbinding, projectiescherm enz. En parking bij de vleet aan de overkant van de straat, een bewaakte parking.

Info: 03 400 40 60

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials