leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Tien bekende Vlamingen getuigen over hun ervaring als ondernemer

Bedrijfsbeheer

Welke formaliteiten moeten in orde zijn om te kunnen opstarten? Hoeveel belastingen zal ik betalen? Moet ik mezelf een loon uitkeren? Dat is de top-3 van de vragen die de UNIZO-startersadviseurs dagelijks binnen krijgen.

Over facturatie krijgen de startersadviseurs dan weer heel wat minder vragen. Nochtans is ook dat aspect heel belangrijk. Bij de opstart van een eigen zaak komt heel wat kijken. Starters kampen met heel wat vragen, maar stellen misschien niet altijd de juiste. Vaak gaat het ook over heel theoretische materie. Daarom publiceert UNIZO samen met Compact Publishing het boek ‘Ik word mijn eigen baas’. 10 bekende Vlamingen getuigen er over hun ervaring als ondernemer: Véronique Leysen, Tanja Dexters, Kobe Desramaults, Lentel De Hertog, Donaat Deriemaeker, Murielle Scherre, Jan Verheyen, Nele Somers, Maurice Engelen en Robin Janssens. Dat zijn allemaal jonge bedrijfsleiders die gelukt zijn in hun opzet en van wiens ervaring te leren valt. Daarnaast krijgt de lezer een antwoord op de 50 belangrijkste startersvragen.

"Met het boek willen we jonge starters op een heel praktische en toegankelijke manier informeren én inspireren. onze economie heeft er alle belang bij dat telkens opnieuw mensen de sprong naar de ondernemerswereld wagen", zegt UNIZO. Het boek "Ik word mijn eigen baas" is verkrijgbaar in de boekhandel en kost 19 euro. www.ikwordmijneigenbaas.be

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials