Renault Master vernieuwd

Mobiliteit

De grootste bestelwagen uit het gamma van Renault werd dit jaar volledig vernieuwd. Meteen werd ook het verbruik behoorlijk gereduceerd.

Van alle bestelwagens uit het gamma van Renault heeft de Renault Master ongetwijfeld het grootste aantal jaren trouwe dienst zonder dat er iets aan veranderd diende te worden. Na twaalf jaar en een verkoop van meer dan één miljoen exemplaren in 45 landen, vond Renault het gepast om de grootste bestelwagen uit haar gamma toch flink onder handen te nemen. In de maand mei kwam de nieuwe Renault Master in onze toonzalen terecht.

Renault wil met deze nieuwe Master een nieuw benchmark zijn  op het vlak van comfort. Duidelijk robuust, praktisch en zuinig, gericht op intensief gebruik en met een maximaal te torsen gewicht van 4,5 ton.  Een belangrijk accent werd gelegd op het rijcomfort en het comfort van de bestuurder. De rugleuning van de passagiersstoel kan worden neergeklapt tot een tafeltje om een laptop op te zetten of om op te schrijven.

De nieuwe Master is zuinig, betrouwbaar en duurzaam. De aandacht die is besteed aan de motor en de aerodynamica zorgt voor een sterk verlaagd brandstofverbruik. Gemiddeld is het nieuwe Master-model 1 liter zuiniger per honderd kilometer dan zijn voorganger. De onderhoudskosten werden ook met 40 procent teruggedrongen. De rentabiliteit van de Master is indrukwekkend.

Het diesel motorengamma bestaat uit: dCi 100, dCi 125, dCi 150.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Hyundai

  • Velodi

  • Autovak

Bekijk de socials