Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Organiseer zelf een Beste Maatjes Party

HR

Sedert half juni zijn de nieuwe maatjes opnieuw beschikbaar en worden er overal degustatiedagen georganiseerd. Je kan ook zelf zo’n party organiseren.

Maatjes zijn een jaarlijks terugkerende lekkernij. Elk jaar wordt begin of half van de maand juni gestart met diverse maatjesfestivals. Want tegen die tijd zijn de verse, nieuwe maatjes beschikbaar.

In de wintermaanden is de haring mager en in het voorjaar begint hij te groeien door de aanwezigheid van plankton in het water. Onder gunstige omstandigheden kan een haring zich in het voorjaar elke dag twee procent vetter eten. Een kwart van zijn gewicht kan uiteindelijk uit vet gaan bestaan. In de maand mei, wanneer de haring voldoende vet is, begint de jaarlijkse periode waarin de maatjesharing wordt gevist. Die vangst duurt doorgaans tot juli.

Maatjesharing gaat na de vangst en na het kaken en pekelen de diepvries in. Invriezen is bij wet geregeld om te voorkomen dat de mogelijk aanwezige haringworm de consument zou besmetten en ziek maken. De naam “maatjes” verwijst naar het biologische stadium waarin de haring zich bevindt. Na het jaarlijks paaien is de vis telkens weer ‘maagdelijk’. De naam ‘maatje’ is een verbastering van ‘maagdje’.

Pre-Text PR & Events, het communicatiebureau van Fred Int Panis, stelt aan de bedrijfswereld de ‘Beste Maatjes Party’ voor als een smakelijke en gezellige incentive voor relaties en medewerkers.  Succes gegarandeerd. De sfeer is meteen goed. Wie dit voor zijn bedrijf, klanten en personeel wil organiseren kan op de medewerking van Pre-Text & PR rekenen.

Info: www.pretext.be of 03 400 40 60

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials