Opel Astra als sportieve Sedan

Mobiliteit

Opel breidt zijn succesvolle Astra-aanbod uit met de nieuwe sportieve en stijlvolle vierdeursversie Sports Sedan. Het nieuwe model heeft dezelfde sterke troeven als alle andere Astra’s, zoals geavanceerde technologie en veiligheidvoorzieningen.

Met de nieuwe vierdeurs Sports Sedan, de vijfdeursversie, de Sports Tourer break en de pittige GTC coupé is het gamma van de Astra, het best verkopende Opel-model, nu volledig. De nieuwe 4.65 m lange Sports Sedan heeft een koffervolume van 460 liter en dat is bijna 90 liter meer dan wat je in de vijfdeurs krijgt. Met een neergeklapte achterbank wordt de laadruimte zelfs uitgebreid tot meer dan 1.000 liter. Het model is uitgerust met een moderne look en kan worden voorzien van een breed assortiment aan technische snufjes. AFL+ (Advanced Forward Lighting), Bi-Xenon, FlexRide, AGR-stoelen en meerdere entertainmentsystemen zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.

Vier benzinemotoren

Achteraan onderscheidt de Astra Sports Sedan zich door de steil hellende achterruit en het kofferdeksel met een geïntegreerde spoiler. De Astra Sports Sedan is verkrijgbaar met keuze uit vier benzinemotoren (100 tot 180 pk) en drie dieselmotoren (95 tot 130 pk). Begin volgend jaar verschijnt bovendien nog een nieuwe generatie 1.6 viercilinder benzinemotoren met turbo en directe injectie. Verschillende motoren kunnen gecombineerd worden met een automatische zesversnellingsbak. Het verbruik schommelt rond de 4,5 liter met een lage CO2-uitstoot.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Velodi

  • Autovak

  • Hyundai

Bekijk de socials