Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Op 26 november 2013 wordtde Supply Chain Award 2013 uitgereikt

HR

VIB, Vereniging voor Inkoop en Logistiek, en PICS Belgium, Belgian integrated Supply Chain Society, organiseren in 2013 reeds voor de 10e maal de Supply Chain Award-Project of the Year. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest verdienstelijke project dat de servicegraad en efficiëntie van de integrale supply chain verhoogt, en dit zowel op het gebied van inkoop als van voorraad-, productie- of distributielogistiek. 

VIB en PICS willen hiermee bedrijven stimuleren om (meer) te investeren in projecten die de verdere uitbouw en professionalisering van hun supply chain bevorderen, en waarmee ze hun concurrentiekracht kunnen versterken.

Blijk van waardering

De Supply Chain Award schenkt waardering aan professionals uit het vakgebied, die zich inzetten voor innovatie en optimalisatie van processen en systemen. Meer dan ooit, in deze tijd van globalisering, outsourcing en partnerships, is efficiënt en geïntegreerd inkoop- en supply chain management van strategisch belang voor de waarde creatie binnen een bedrijf.

Elk jaar dingen zo’n 10 tot 15 bedrijven mee naar deze prestigieuze Award.  Uit de ingediende dossiers worden door de vakjury telkens 6 finalisten geselecteerd, die het verdere selectieproces doorlopen. 

Ook kmo’s komen in aanmerking

Het feit dat ook kleinere bedrijven, ziekenhuizen en overheidsorganisaties de finale halen, en soms ook winnen, is te danken aan het feit dat de jury bij de beoordeling rekening houdt met de sectorspecifieke graad van maturiteit en innovatie op het gebied van supply chain organisatie. De belangrijkste criteria waarmee wordt rekening gehouden bij de beoordeling van de projecten zijn: de bijdrage aan het volledige supply chain proces, de graad van innovatie, de toegevoegde waarde voor het bedrijf en  de flexibiliteit om in te spelen op signalen vanuit de markt.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijk Gala Award Event, dat jaarlijks wordt bijgewoond door meer dan 500 directieleden, managers en supply chain professionals uit de Belgische bedrijfswereld.  Tijdens de namiddagsessie van dit event presenteren de 6 finalisten hun project aan het publiek; dit publiek kiest zelf ook een winnaar van de Prize of the Audience.

Het Gala Award Event zal dit jaar plaatsvinden op 26 november 2013 in het Kinepolis Business Center te Antwerpen.  Omdat het een jubileumeditie betreft, wordt het avondprogramma opgeluisterd met een zeer speciale act: een exclusief miniconcert door het internationaal befaamde meisjeskoor SCALA & the Kolacny Brothers.

Info: www.supplychainaward.be

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials