Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Ontdek met je bedrijf gratis het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

HR

Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat zet op 18 oktober vanaf 13 uur de deuren open voor jouw bedrijf. Beleef tijdens de gratis en unieke kennismakingsdag voor bedrijven de veelzijdigheid van het sportcentrum.

Op zoek naar een locatie om te vergaderen, aan teambuilding te doen of een bedrijfsevenement te organiseren in de groene bossen van Brasschaat? Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos heeft het allemaal! Schrijf je nu gratis in voor Team@Work! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Wat heeft Team@Work voor jouw bedrijf allemaal in petto?

Dimitry Beuckelaers: “We voorzien 4 thema’s en 12 activiteiten gaande van workshops rond talent, teambuilding, sportieve activiteiten en breinbrekers. Op deze manier leer je van dichtbij het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos (www.peerdsbos.be) kennen en beleef je meteen hoe je met jouw bedrijf een teambuilding, familiedag of talentenspel op het domein kunt organiseren. Een uitdagend hoogteparcours ligt alvast op je te wachten, maar ook minder sportieve activiteiten kun je gerust uitproberen. Wij voorzien professionele begeleiding! Je hoeft niet noodzakelijk mee te sporten met de aangeboden activiteiten, een kijkje nemen kan eveneens.We sluiten Team@Work in stijl af met een buffet en een netwerkmoment. Zo maak je niet alleen kennis met het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos maar ook met andere bedrijven die net als jou op zoek zijn naar een leuke teambuildingslocatie.”

Wat, waar, wanneer?

Team@Work gaat door op 18 oktober 2013 vanaf 13 uur in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos, Bredabaan 31, 2930 Brasschaat. Er wordt voorzien in parking en een shuttledienst. De dagindeling ziet er als volgt uit:

Inschrijven voor 10 september

Je kunt als bedrijf gratis deelnemen met maximum 5 deelnemers. We mikken op de aanwezigheid van 40 bedrijven. De plaatsen zijn beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap. Inschrijven kan tot 10 september via het e-mailadres dsamsom@apbsport.provant.be.

Volgende gegevens zijn voor de organisatoren belangrijk om weten: 

Deelname aan Team@Work is gratis. Wie inschrifjt wordt ook verwacht. Wie niet opdaagt zonder waarschuwing krijgt het bedrag van 75 euro per deelnemende persoon aangerekend als een annuleringskost. Kosteloos annuleren kan tot 1 week vooraf.

Info

Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos
Bredabaan 31, 2930 Brasschaat
03 640 35 70
dsamsom@apbsport.provant.be
www.peerdsbos.be

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials