Naar München en Maribor via VLM Airlines

Freddy Michiels
VLM-München Maribor.jpg(image/jpeg)

Maandag vertrok vanop de luchthaven van Antwerpen een Fokker 50 van VL% Airlines met bestemming München en Maribor vanuit Luchthaven Antwerpen.

Op de nieuwe routes wordt aanvankelijk van maandag tot en met vrijdag eenmaal per dag heen en weer gevlogen. Bij de aanvang van het officiële zomerseizoen past VLM Airlines de vluchturen aan: vanaf 26 maart zal de luchtvaartmaatschappij op de route Antwerpen-München op weekdagen zelfs twee rotaties per dag aanbieden. Dankzij deze uitstekende dagrandverbinding kunnen zakenreizigers en toeristen het maximum uit hun verblijf halen.

Superlage tarieven gedurende 48 uur
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro enkele reis via www.flyvlm.com maar ter gelegenheid van de inauguratie kost een vlucht naar München slechts 39 euro tussen 26 februari tot eind juni; inclusief luchthaventaksen.

Over VLM Airlines

VLM Airlines voert op dit ogenblik lijnvluchten uit op de routes Antwerpen-London City Airport, Antwerpen-Maribor, Antwerpen-München, München-Maribor en Antwerpen-Zurich. Daarnaast worden de VLM-toestellen ook ingezet voor charter-, ACMI- en private vluchten vanuit Antwerpen, Brussel en andere Europese luchthavens.

Bij VLM Airlines zijn op dit ogenblik meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt twee Airbus A320-200’s en zes Fokker 50’s. Alle toestellen zijn geregistreerd in België. De A320’s bieden plaats aan 180 passagiers en de Fokker 50’s kunnen elk 50 passagiers vervoeren.

Info: www.flyvlm.com

Webdesign Desk02