Luchthaven Antwerpen blijft investeren

Mobiliteit

Ondanks de zware wintermaanden die we achter de rug hebben, kon de luchthaven van Antwerpen toch steeds operationeel blijven. Er werd opnieuw geïnvesteerd in nieuw materiaal, zoals de aankoop van een borstelwagen en een vorkheftruck.  Maar er is meer. We vroegen het aan luchthavencommandant Wim Verbist.

Wim Verbist: “Om de werking van de Dienst Werken te verbeteren werd de voorbije maanden een meldpunt voor technische problemen opgericht. Alle concessiehouders kunnen voortaan rechtstreeks en via dezelfde weg eventuele problemen melden. Ik ben ook verheugd te kunnen melden dat we gestart zijn met de afwerking van het terras van het luchthavenrestaurant Belair. De plaatsing van het veiligheidsglas is voorzien voor de maand april 2010. Passagiers, bezoekers en personeelsleden van de luchthaven zullen deze zomer dus van de luchthaven voor het eerst kunnen genieten van het prachtige uitzicht over het luchthaventerrein. Binnen afzienbare tijd zal ook het terras in gebruik kunnen genomen worden. Hiermee wordt dan de grondige verbouwing van het luchthavenrestaurant afgerond.“

Het luchthavenrestaurant Belair heeft overigens een zeer vruchtbaar eerste jaar achter de rug. De belangstelling is niet alleen groot van de bedrijven die op de luchthaven zelf gevestigd zijn, maar ook van bedrijven in de omtrek, die van Belair een vaste afspraakplaats over de middag of ’s avonds gemaakt hebben.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Autovak

  • Hyundai

  • Velodi

Bekijk de socials