Leaderboard BB.gif

Jan Adriaenssens krijgt KMO CARRIEREPRIJS 2017

Marketing & Sales

Met de Carrièreprijs wordt tijdens elke NACHT VAN DE KMO een persoon gehuldigd die het goede voorbeeld geeft als ondernemer. In het verleden ging deze onderscheiding reeds naar Graaf Paul Buysse, Fernand Huts, Eddy Bruyninckx, Jozef Dockx en Yvon Michielsens. Dit jaar brengen we hulde aan Jan Adriaenssens.

DE NACHT VAN DE KMO heeft dit jaar plaats op vrijdag 17 maart 2017 in het Hilton Hotel te Antwerpen. Er worden diverse, door de aanwezige bedrijfsleiders verkozen, ondernemers in de bloemetjes gezet voor hun verdienstelijk werk als ondernemer. De Carrièreprijs wordt niet verkozen maar door de organisatie uitgeroepen. Dit jaar is dit Jan Adriaenssens dus.

 

Auto- en vastgoedsector

Jan Adriaenssens (52) nam in 1992 op 25-jarige leeftijd van zijn schoonvader het bedrijf BMW Jorssen over, waar hij als technieker en receptionist was begonnen. Hij richtte AMB Holding op, waarvan hij nog steeds directeur en eigenaar is. Via AMB Holding breidde hij de organisatie uit tot 11 operationele bedrijven waarmee 8 automerken worden verdeeld: BMW, Mini, Jaguar, Landrover, Renault, Dacia, Mazda en Infiniti. In 2016 verkocht het bedrijf 11.282 wagens, verantwoordelijk voor een omzet van 336 miljoen euro. De holding hoort op basis van de omzet tot de top vijf van de autoretailsector in België.

De toekomst van AMB Holding voorziet ook in een belangrijke groei van zijn jonge vastgoedbedrijf JURA, dat momenteel 140 woonheden in ontwikkeling heeft. “We hopen dat we in vastgoed in 6 à 7 jaar een poot kunnen uitbouwen die op zijn minste even stevig is als onze autobedrijven,” licht Jan Adriaenssens toe. De Carrièreprijs is hier duidelijk op zijn plaats.

Laat ons met z’n allen hulde brengen aan deze ondernemer die zelden publiekelijk op de voorgrond komt maar toch resultaten boekt die bijzonder belangrijk zijn voor de welvaart van het bedrijfsleven.

Reserveer uw plaats op DE NACHT VAN DE KMO via

www.denachtvandekmo.be

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials