Leaderboard BB.gif

Inter Partner Assistance vernieuwt bijstand aan zakenreizigers

Marketing & Sales

Bijstandsverlener Inter Partner Assistance heeft zijn formule Business Travel Assistance vernieuwd. Voor bedrijven die geregeld medewerkers naar het buitenland sturen, volstaat het voortaan een jaarpolis af te sluiten op maat van de specifieke bedrijfsnoden.

De formule Business Travel Assistance richt zich tot bedrijven waarvan een aantal medewerkers geregeld in het buitenland verblijven, ongeacht of dit om een resem korte verblijven gaat dan wel om een langer verblijf. De jaarpolis omvat verschillende waarborgen. 
 


Onder het luik ‘Bijstand aan personen’ vallen onder meer de dekking voor een verblijf van 6 opeenvolgende maanden in het buitenland, een terugbetaling van de kosten voor nabehandeling in België tot 2.500 euro en een vergoeding van verblijfsverlenging door ziekte of ongeval. Ook in het thuisland van de persoon in kwestie kan er bijstand worden geleverd, zoals praktische hulp bij administratie, kinderopvang en het huishouden tijdens hospitalisatie en herstel.
 


De waarborg ‘Reisbijstand’ bevat onder meer een vergoeding bij vertraging van bagage, hulp bij verlies of diefstal van bagage en/of identiteitsdocumenten en een tussenkomst in geval van staking van luchthaven- of treinpersoneel. In de polis is ook in een luik ‘Bijstand aan de woning’ voorzien. Zo is er een non-stop service voor dringende herstellingen wanneer de Belgische woning van een medewerker in het buitenland schade oploopt. 
 


Behalve een praktische infoservice en psychologische bijstand voorziet Business Travel Assistance tot slot ook in enkele lifestyle diensten afgestemd op een businessomgeving: regelen van vervoer (taxi, limousine...), ter beschikking stellen van management assistants en tolken, verzending van een laptop of gsm bij verlies of diefstal en de verzending van professionele documenten en relatiegeschenken. Bedrijven kunnen deze basiswaarborgen bovendien uitbreiden met een aantal opties, waaronder dekking van medische kosten tot 300.000 of 1 miljoen euro, een bijstand aan het voertuig en een reisongevallen- en bagageverzekering.
 


Meer informatie over de vernieuwde formule Business Travel Assistance vindt u op www.ip-assistance.be.

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials