leaderboard bovenkant Ilse Jaques.jpg

Het Agentschap Ondernemen begeleidt de starter kosteloos

Start-ups

Waar kan iemand die een (nieuwe) handelsactiviteit begint terecht voor eerstelijnsadvies?  De Vlaamse overheid stelt hiervoor een specifieke dienst kosteloos ter beschikking: het Agentschap Ondernemen.

Het Agentschap Ondernemen is een intern verzelfstandigd agentschap zonder rechtspersoonlijkheid en staat onder voogdij van Vlaams minister-president Kris Peeters. Het Agentschap Ondernemen is een aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers, ook voor starters. Je kan er terecht met o.a. volgende vragen:

Kosteloze begeleiding

Het Agentschap Ondernemen is je eerste toegangspoort tot de overheid. Een team van deskundige en onafhankelijke accountmanagers staat ter beschikking, die allemaal gebonden zijn aan strikte regels van discretie en confidentialiteit. De begeleiding is kosteloos. De accountmanagers komen zelfs graag voor een eerste gesprek tot bij je. Indien het Agentschap Ondernemen niet rechtstreeks het juiste advies kan verlenen, kan zij ook doorverwijzen naar de juiste overheidsinstelling en –instanties.

Het Agentschap Ondernemen is er voor elke ondernemer in Vlaanderen:

De voornaamste onderwerpen waarover snel en kosteloos geïnformeerd kan worden is

Info: www.vlao.be

Bron: kmo-starter 2010

banner zijkant Ilse Jaques 400x30.png

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • RH-Office bv

  • Starship 44

Bekijk de socials