Leaderboard BB.gif

Francis Herssens en Walter Spruyt geven verkooptips

Marketing & Sales

In deze voor vele bedrijven moeilijke tijden, is het van het grootste belang dat doeltreffend gewerkt wordt, dat de medewerkers prima opgeleid zijn om de veranderingen in onze (zakelijke) maatschappij zo efficiënt mogelijk op te vangen.

Wij hebben daarom aan de gespecialiseerde coaches Francis Herssens en Walter Spruyt gevraagd vanaf september 2010 opnieuw te starten met in elk nummer van ons blad een nuttig en op de praktijk gericht artikel rond management en verkoop. Francis Herssens is een strategisch zeer sterke business mentor, terwijl Walter Spruyt een ervaren sales coach is. Beiden hebben vele bedrijven al de weg naar groeiend resultaat en succes getoond.  Aan de hand van praktijkvoorbeelden sturen zij verkopers en sales manager aan en nemen zij een sales team bij de hand om zich efficiënter te positioneren in een veranderende maatschappij (change management).

Op deze manier willen wij de kmo’s praktisch advies bezorgen dat zij in de dagelijkse werkomgeving van de management- en verkoopploeg nuttig kunnen gebruiken. Beide experts kunnen vanuit hun ervaring tools aanreiken die bedrijven kunnen inspireren en tot betere (verkoops)resultaten leiden.

Wie nu reeds inspiratie wil opdoen om zijn verkoopsploeg functioneler te laten werken, kan alvast een kijkje gaan nemen op de website van beide experts.

Info: www.salesguide.be

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials