Finance professionals blijven gegeerd

Finance

De sterke economie heeft geleid tot een ware bedrijfsgroei bij zowel grote multinationals als KMO's. Hierdoor werden nieuwe opportuniteiten gecreëerd voor professionals binnen boekhouding en finance in nagenoeg alle sectoren.

Omdat het tekort aan talent blijft bestaan, zijn financiële specialisten die ook strategisch inzicht kunnen bieden het meest gewild. De vraag naar permanente en tijdelijke boekhouders zal zeer hoog blijven, zowel bij KMO's als bij grotere bedrijven. Controllers en credit specialisten met een boekhoudkundige achtergrond en sterke taalvaardigheden zullen eveneens hoog op het verlanglijstje staan. Het investeringsniveau bij organisaties blijft stijgen als gevolg van de sterke economie, waardoor zij hun cash positie verder wensen te optimaliseren en er bijgevolg een aanzienlijke vraag naar treasury specialisten zal ontstaan.
Uit de meest recente Salarisenquête van Walters People blijkt dat 52% van de werkgevers verwacht dat het aantal vacatures in 2018 verder zal toenemen

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials