Eindelijk nieuwe zaal voor 40-45

Freddy Michiels
Studio 100 Pop-Up Theater-1.jpg(image/jpeg)
Studio 100 Pop-Up Theater-2.jpg(image/jpeg)

Eindelijk rust voor de duizenden die reeds een ticket gekocht hadden voor de musical 40-45.

Nadat eerst de locatie bij Katoen Natie geen vergunning kreeg voor een massaspektakel, moest Studio 100 op zoek naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden , onder de vorm van een Pop-Up Theater in Puurs. Het komt op een terrein vlak aan de kruising van de A12 en de N16.

Tot maart van vorig jaar was het gebouw nog in gebruik als magazijn van een kledingketen. Op het grasveld aan de gebouwen wordt een tijdelijke constructie neergezet. Het magazijn zal gebruikt worden als foyer en ontvangstruimte. De kantoorzone zal ingericht worden als artistieke en productieruimte. Verder is er ook een overdekte parking voorzien.

De spektakel-musical 40-45 gaat in oktober 2018 in première. Meerdere voorstellingen zijn reeds uitverkocht. De cast voor het spektakel is indrukwekkend met onder meer Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Peter Van de Velde, Marleen Merckx, Jo De Meyere, Clara Cleymans, Lucas Van den Eynde, Herbert Flack, Ann Tuts, Nathalie Meskens.

De muziek werd gecomponeerd door Will Tura en gearrangeerd door Steve Willaert. Het script en de regie zijn van Frank Van Laeken. Info en tickets: www. www/40-45.live

Webdesign Desk02