Leaderboard BB.gif

DeZign Crew bvba - Patrick Vuerinckx:“Zorg dat je bovenaan bij Google staat”

Marketing & Sales

Wie met aandacht en succes reeds 12 jaar de evolutie van de zoekmachines (SEO) en digitale media volgt is Patrick Vuerinckx en zijn crew. Hij is CEO van DeZign Crew. Deze maand vierde zij hun twaalfde jaar bestaan van het bedrijf. Gestart met de focus op webdesign, ontwerp van maatwerk en van zelf aanpasbare flashwebsites en advertenties, was hij pionier in Europa. De opkomst van Google heeft zijn visie op de (zakelijke) wereld behoorlijk veranderd.

In 2002 (een jaar later) startte hij de met de uitgave van “Groene Gids”, een online advertentieplaats. Bedrijven kunnen zich vandaag nog altijd gratis aanmelden met een link naar hun website op (www.groengids.be). In 2003 gaven ze tal van mini-seminaries over internetgebruik in samenwerking met proKMO (Provincie Antwerpen)

Patrick Vuerinckx: “We introduceerden ook Smartwebs, een CMS-systeem met SEO-module.  SEO staat voor “Search Engine Optimization”, ook zoekmachine optimalisatie genoemd. Nu geven we cursussen en opleidingen om klanten beter te laten scoren in zoekmachines zoals deze van Google. Scoren op Google is geen geheime formule. Je kan de basisregels gemakkelijk terugvinden. De vraag is of je het ook kan uitvoeren? Onze SEO-module maakt het voor iedereen gewoon gemakkelijker.”

Het succes van DeZign Crew is het gevolg van de  expertise die het bedrijf ondertussen heeft opgebouwd. Je kan nergens een website kopen die meteen in de top 10 van Google opduikt. Het creëren van een top-website kost tijd en knowhow.

Patrick Vuerinckx: “Je moet geen programmeur zijn om te scoren bij zoekmachines zoals Google. Je typt je teksten gewoon in onze geprogrammeerde zoekmachine vriendelijke CMS en voegt er je foto’s aan toe, zodat deze worden geüpload naar je pagina in de juiste vormgeving. Het werkt net zoals een tekstverwerker of een e-mailbestand, snel en eenvoudig. Wie hiervoor geen tijd heeft, kan nog altijd op onze diensten terugvallen.”

DeZign Crew leert starters en kleine handelaars al gebruik maken van internet vanaf 199 euro per jaar, websites met productvoorstelling of webwinkel voor(groot)handelaars & kmo’s vanaf 1.500 euro per jaar. Voor zo’n beperkte investering geef je je business een meetbare, enorme injectie.

Patrick Vuerinckx: “In 2013 gaan wij nog enkele stappen verder door het ontwikkelen van bijkomende software, dit gekoppelde modulaire systeem zal er voor zorgen uw administratie vlotter te laten lopen. En JA zoals steeds zeer gebruiksvriendelijk en tijdbesparend (web gebaseerd) en betaalbaar !”

Info: www.dezigncrew.com

of 03 680 11 00

Rectangle banner.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials