Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Clubs bereiden Succesrijk Netwerken 2015 voor

HR

Tijdens een werkvergadering in San Marco Village bogen diverse bedrijvenclubs zich over de aanpak van de actie Succesrijk Netwerken in 2015. Het initiatief van de vzw kmo promoties geniet grote bijval van clubs die dynamischer naar buiten willen treden en meer aandacht willen schenken aan de communicatie over hun activiteiten.

Terwijl bij de start van dit initiatief in 2014 vier clubs (A12 Business Club, Zakelijk Netwerk, WTC Antwerp/Flanders en BNI) besloten de handen in elkaar te slaan, boden zich voor 2015 reeds meer dan het dubbele aantal zich aan. Voor 2015 wordt het initiatief geschraagd door:

• A12 Business Club

• Zakelijk Netwerk (Brasschaat)

• World Trade Center Antwerp/Flanders

• Kobra (koepel voor bedrijvenclubs uit Wilrijk, Aartselaar, Berchem, Hoboken, Ranst-Wommelgem, Merksem, Schelle)

• Belgian Corporate Finance Association

• Antwerp Netwerkmeetings

• Succes Ontmoet Succes

• San Marco Village Club

Lancering: 27 januari 2015

De actie Succesrijk netwerken 2015 wordt officieel boven de doopvont gehouden op dinsdag 27 januari 2015 tijdens een spraakmakende nieuwjaarsreceptie in San Marco Village te Schelle.

Op de nieuwjaarsreceptie, die uitsluitend toegankelijk is voor leden en sympathisanten van de deelnemende clubs, zal de actie voor het ganse jaar toegelicht worden. Dezelfde dag zal ook het jaarboek “Succesrijk Netwerken 2015” voorgesteld en uitgedeeld worden. Iedere aanwezigen krijgt hiervan zoveel exemplaren als hij denkt nuttig te kunnen verspreiden. Dit jaar werden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2.500 exemplaren door de aanwezigen meegenomen.

Steun dit initiatief

Bedrijven die – in exclusiviteit voor hun sector – deze actie gedurende een gans jaar willen steunen, zijn altijd welkom. Zij krijgen bijzonder veel zichtbaarheid en aandacht en kunnen bijvoorbeeld zichzelf voorstellen in het jaarboek over vier volledige bladzijden.

Alle andere vormen van communicatie kunnen in gemeenschappelijk overleg beslist worden. Wij zorgen ervoor dat iedereen voordeel haalt uit de samenwerking, zodat de welvaart van het kmo-bedrijfsleven extrasteun krijgt. Ook kmo-insider werkt actief mee aan deze actie. In elk nummer worden de activiteiten van de deelnemende clubs en partners extra toegelicht.

Voor meer inzage in de activiteiten van de deelnemende clubs, kan men steeds de overkoepelende website raadplagen:

www.succesrijknetwerken.be

Iedereen die interesse heeft om aan deze actie mee te werken, kan zich altijd aanmelden bij: freddy.michiels@skynet.be

of via 0475 69 76 43.

Freddy Michiels

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials