BAFA heeft sterke reputatie als pilootopleidingscentrum

Mobiliteit

Ben Air Flight Academy (BAFA) maakt nog altijd een groeiproces mee. Het beroep van piloot wordt door vele jongeren geambieerd en de pilotenopleiding van BAFA heeft nog altijd de beste reputatie. Dit werd onlangs nog bewezen toen BAFA trots kon meedelen dat zij een contract had weten te verzilveren voor de opleiding van 200 Georgische piloten.

Marc Kegelaers (gedelegeerd bestuurder): “We maken promotie v-over gans Europa voor onze opleidingen. Ook in de voormalige Oostbloklanden. Zo hebben we goede contacten kunnen leggen in Georgië, een land dat zich voor zijn verdere uitbouw voornamelijk op het Westen richt. Door onze samenwerking met de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende voor de bachelor Luchtvaarttechnieken en de bachelor kandidaat-lijnpiloot hebben wij troeven in handen die in het buitenland gewaardeerd worden. Zo wisten we onlangs een contract af te sluiten met de Georgian Aviation University waarbij zowat 200 leerlingen de opleiding in de komende vier jaar gaan volgen. Alleen het vliegen op ene tweemotorig vliegtuig en het leren vliegen met meer piloten wordt in Antwerpen verzorgd.”

De opleiding tot piloot bij BAFA wordt zo hoog aangeschreven dat het een voorspring heeft op andere opleidingscentra. Afgestudeerden van BAFA vinden allemaal onmiddellijk werk als piloot. BAFA is nu reeds 30 jaar een door de Belgische en Europese overheid erkende vliegschool waar zowel lijn-, beroeps- als privaatpiloten worden opgeleid.

Info: www.bafa.be

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Velodi

  • Hyundai

  • Autovak

Bekijk de socials