Furbo-Leaderboard_Updated.gif

Ann Vancoillie uitgeroepen tot vrouwelijke ondernemer van het jaar

HR

Wie denkt dat geslacht een rol speelt bij de uitvoering van een job heeft het mis. Ann Vancoillie bewijst het tegendeel. Als zaakvoerdster van Creaplan en Aluvision werd ze tijdens een spannende show verkozen tot "vrouwelijke ondernemer van het jaar" en nam de WOMED Award 2012 mee naar huis. Een initiatief van Markant, een netwerk dat ondernemende vrouwen ondersteund, in samenwerking met Unizo.


Ann is een 44-jarige vrouw met drie kinderen en dat combineert ze met het leiden van twee bedrijven. Deze bedrijven heeft ze zelf van nul opgebouwd en zijn uitgegroeid tot marktleiders. Creaplan is een projectbedrijf die vooral focust op alleen Belgische klanten in de wereld van standenbouw, showrooms en displays. Aluvision is een productiebedrijf waarbij de producten worden verkocht aan standenbouwers. Tegenover Creaplan zijn zij meer internationaal gericht.


Twee bedrijven en drie kids onder de vleugels hebben is niet altijd gemakkelijk. Organisatie is hierbij cruciaal. Met het organiseren van zichzelf, kijken wat de prioriteiten zijn en het delegeren van taken krijgt zij alles op een rijtje. Zo heeft ze ook de jury duidelijk kunnen overtuigen dat vrouwen ook geweldige bedrijfsleidsters kunnen zijn.

Furbo-Rectangle_Updated.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials