anr-banner.gif

Aktiv Consulting verhoogt productiviteit kmo’s

IT

In de IT-sector is Aktiv Consulting één van de bedrijven die met grote tevredenheid en voldoening het jaar 2009 afgesloten hebben. Aktiv Consulting heeft zich gespecialiseerd in performante oplossingen ERP & CRM voor kmo’s. Het bedrijf noteerde in 2009 een groei van iets meer dan 50% en werd IBM-partner.

“Wij hebben het voorbije jaar onze eigen ontwikkelde software voor kmo’s sterk weten waarderen door het bedrijfsleven,” aldus zaakvoerder Guy Goedemé. “Het is in 2009 duidelijk geworden dat kmo’s behoefte hebben aan gestructureerde managementinformatie, dat kmo’s op zoek zijn naar een ICT knowhow provider & consultant. “

Guy Goedemé: “Onze visie vertrekt vanuit het dagelijkse operationele binnen een onderneming en die knelpuntsignalen aan het management geeft. Kmo-ERP mag de ondernemer niet overmeesteren en hem in een strak patroon laten lopen, want dat laat de structuur van een kmo niet toe. Door de implementatie van kmo-ERP zorgen wij ervoor dat de onderneming haar productiviteit verhoogt. En dat is uiteindelijk de bedoeling van iedere ondernemer.”

Het klopt dat kmo’s software als hulpmiddel zoeken voor hun bedrijfsvoering. De bedoeling moet zijn dat een bedrijf via software efficiënter gaat werken, dat processen rationeel in elkaar overvloeien zodat het menselijk kapitaal in de onderneming tijd krijgt om zich creatief te verbeteren.

Guy Goedemé: “Onze aanpak is een visie vanuit het besef dat controle, hidden cash drain, kwaliteit, snelheide, flexibiliteit en kostencontrole sleutelfactoren zijn die de competitiviteit van een onderneming verhogen.”

Ook voor 2010 verwacht Aktiv Consulting een behoorlijke groei.

Info: www.aktivconsulting.be

anr-banner-400x300-v3.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials