Zakentoerisme & Incentives

BrandEvent organiseert originele en opmerkelijke evenementen voor uw klanten, uw personeel of andere relaties. We verpakken uw boodschap in een creatief concept en een onvergetelijke ervaring.

Modern ingericht 4 sterren hotel gelegen in het centrum van Antwerpen dat zich zowel op de zakelijke als toeristische markt richt.

Personenvervoer, luchthavenvervoer, VIPvervoer, met luxe wagens, zowel Nationaal als Internationaal. Discretie & Professionalisme. www.a2b2a.be

AMUZ is een internationaal muziekcentrum dat culturele, educatieve en wetenschappelijke activiteiten inricht.

Antwerp Airport bevindt zich in het economische hart van Vlaanderen, ongeveer 4 km van het centrum van de stad Antwerpen en heeft een bereik van 1,5 miljoen mensen binnen 30 minuten rijden en 3 miljoen mensen binnen een 1 uur rijden. 

BCCL is gespecialiseerd in Coaching & Training in Logistiek en Supply Chain Management. Nevenactiviteiten:audits douane, transport, ladingbeveiliging, warehousing. Bedrijfssimulaties warehousing en productie omgevingen. 

BCD Travel, marktleider in zakenreismanagement.

business gifts | incentives | promotional products | communciation wear | workwear | promowear | personal branding | merchandising | fulfillment Services | www.bgifts.be | www.communicationwear.be | www.giftsguru.be | www.agendakalender.be |

Incentives & Events voor bedrijven, congressen & seminaries, teambuilding activititeiten, in Belgie en de rest van de wereld. Voor groepen van 10 tot 5700 deelnemers, meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring met 3 partners.

Cloud 9 Events is een creatief evenementenbureau dat gelooft in vernieuwing, perfectie en de hoogste servicelevel voor haar klanten. Met een enthousiaste dynamiek ontwerpen en coördineren we exclusieve bedrijfsevents.

Cruise Plus is dé absolute marktleider in België in de betere en luxe cruisevakanties (rivier-, expeditie-, zeil- en zeecruises). U vaart dus altijd beter bij Cruise Plus omdat wij gewoon meer weten van cruises ! Cruisen is onze dagelijkse passie !

Keuze van stenen en zettingen op maat gemaakt. Nieuwe ontwerpen worden met klant besproken en krijgen een persoonlijke touch. Exclusieve ontwerpen voor buitenmaatse stenen.

Samen met u zoeken we de perfecte manier om uw boodschap de wereld in te sturen. Perfect afgestemd op uw doelpubliek. Verrassend, vernieuwend en tailor made: een unieke beleving. Op slechts 1 manier: door uw doelpubliek te overweldigen!

Elk evenement is uniek en kunt u maar één keer tot een succes maken. Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat evenementen aan steeds hogere eisen moeten voldoen. Die uitdaging gaat Dux graag voor u aan. Meer informatie: www.duxevents.com

Elegante Hostess kan U helpen met de betere host- hostesses, heeft ervaring op vele beurzen, corporate, sport- en grote evenementen. Wij garanderen U attente, vriendelijke uitstralende en gemotiveerde host/hostesses.

Gelegen in het hart van Antwerpen, kan u bij ons genieten van 144 kamers (beschikbaar tot 3 personen). Het Centraal Station is op wandelafstand van het hotel.

Etap Hotel Antwerpen Haven is een geschikte keuze voor bedrijven én particulieren. Kamers zijn beschikbaar t.e.m. 3 personen. Gezien de ligging net naast de autostrade, is het hotel ook interessant voor meeting of seminaries.

Euro Class Travel organizes airport transfers for a wide range of airports. We also organize day trips all over Belgium and the rest of the Benelux.

<a title="euro class travel" href="http://www.euroclasstravel.be" targe

Flanders Eventmaker is een evenementenbureau gespecialiseerd in de kuststreek en de westhoek. Wij verzorgen teambuilding, incentive, feesten, meetings en seminaries op maat.
Dit op unieke locaties en met culinaire hoogstandjes.

Florealgroup biedt verschillende originele business centers in gans België: aan zee, in de Kempen en in de Ardennen - goed uitgeruste zalen, catering, activiteiten, teambuilding, overnachting in kamers, studio's, appartementen en camping.

Florealgroup biedt verschillende vakantieparken aan in België met studio's en appartementen aan zeer betaalbare prijzen : Nieuwpoort, Blankenberge, La Roche-en-Ardenne, Malmedy, Mont-Saint-Aubert. Ook als seminariecentrum geschikt.

Een interactief citygame als teambuildingactiviteit, uitje onder collega's, onderdeel van uw bedrijfsfeest,.. Teamwork, communicatie & fun staan centraal! Indien gewenst geven we graag een persoonlijke toets aan het spel. www.geoteam.be

Het Convention Bureau Wallonië-Brussel is een departement van Wallonie Bruxelles Tourisme (WBT). Het handelt als bemiddelaar tussen vraag en aanbod, verstrekt informatie over de laatste nieuwigheden en legt originele programma’s voor... .

Hilton Antwerp Old Town (210 kamers/suites), gelegen in het centrum aan de Groenplaats. Belle Epoque is de grootste hotelbalzaal, 13 vergaderzalen, unieke locatie voor evenementen tot 1000 gasten

Met 126 hotelkamers, Tulip Inn Antwerpen heeft alles, om u te helpen ontspannen. Het hotel is direct gelegen aan de ring van Antwerpen. Wij bieden u gratis parking en WiFi toegang aan. Onze medewerkers verwelkomen u graag in het hotel.

HRG Belgium is een internationaal reisagentschap gespecialiseerd in travel, kosten en data management.

i-Hotel Services is een innovatieve Revenue Man. dienstverlener voor hotels om hun omzet te verhogen. Onze service is gericht op E-Distributie, RevPar en dagelijkse hotel revenue management ondersteuning.

Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 32.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 28 landen.

De vereniging van jonge actieve mensen die projecten met impact realiseren, die leiderschapskwaliteiten en tal van vaardigheden ontwikkelen en dit met een meerwaarde voor zichzelf, hun familie, onderneming en de gemeenschap.

Kinepolis Antwerpen is geschikt voor de organisatie van elk evenement.

La Ferme de Bourdon is gelegen in de Belgische Ardennen en verzorgt volgende activiteiten:

- Coachen van mensen en teams met paarden (paardencoaching)

- Teambuilding

- Opleidingen rondom massage, yoga

- Kinderkampen

Zakenreizen, incentives, cruises, vliegtickets, alle vakantiereizen.

websites:

www.reiscenter.be

www.ustravel.be

www.explore-jamaica.com

Lufthansa is de grootste vliegmaatschappij van Duitsland en mede-oprichter van Star Alliance, een van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden. Lufthansa vliegt naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld.

"Maritim Hotels" is Duitslands' toonaangevende hotelgroep. 38 hotels in de grootste steden van Duitsland worden aangevuld met hotels in 7 landen overzee: Mauritius, Egypte, Turkije, Malta, Tenerife, Mallorca, China en Amsterdam (vanaf 2018)

MeetingKempen is een samenwerkingsverband tussen de provincie Antwerpen en intussen 40 partners. Met MeetingKempen bundelen de Kempense spelers op de MICE-markt hun krachten.

 

Nooz verwent je met een concept, dat je nog nergens anders zag.  Zo onvergetelijk dat het Algmeen Dagblad, VRT, Goed Gevoel, Elle, Unizo, ... het Nooz-concept uitmuntend noemen.
www.nooz.be

Novotel Antwerpen is een zakelijk hotel, gelegen in de Antwerpse Haven aan de rand van de stadskern. Het hotel bevat 120 kamers, 4 vergaderzalen, restaurant en buitenzwembad.

Rent-A-Willys is een evenementenbureau en verhuurbedrijf van militaire oldtimers Willys Jeeps. U kan bij ons terecht om een authentieke Willys te huren en zelf achter het stuur te zitten. Familie-uitstapje, bedrijfsfeestje of ludiek evenement

Samdam Group biedt al meer dan 20 jaar totaaloplossingen aan grote en kleine ondernemingen, verenigingen op vlak van reclame artikelen

Hotel (53 ruime kamers), congres- en seminariecentrum. 22 comfortabele en polyvalente zalen. Meer dan 2500m² polyvalente ruimte en een auditorium voor 400 gasten.

Het grote publiek kent Thomas Cook Belgium als de betrouwbare touroperator die de vakantie verzorgt van zo'n 1,8 miljoen Belgen.

Uw reisbureau in Antwerpen voor goed en professioneel reisadvies !   Specialist zakenreizen, cruises, à la carte rondreizen, huwelijksreizen en Club Med.  Grote wereldwijde bestemmings- en productkennis in eigen huis.

Uw reisadviseur met 16 jaar ervaring .Wij bekijken Uw aanvraag wanneer het U het beste uitkomt per mail, telefonisch of op locatie die U het beste uitkomt. U kan bij me voor alles reizen terecht zowel profes. als privé . www.travel-experts.be

Smart Travel is een zakenreiskantoor met KMO's als voornaamste doelgroep.  Wij verzorgen zowel individuele reizen als groepsreizen (missies, incentives).

Boottochten in Antwerpen met luxe passagiersschip Festina Lente.

Visa Support Services verzorgt de aanvragen van visa (zakelijk en toeristisch) bij de ambassades van A tot Z, met een gepersonaliseerde en snelle service, volledig aangepast aan de wensen en de noden van de klant.

Vlieg met VLM Airlines vanuit Antwerp Airport comfortabel naar Hamburg, Genève, Southampton en Birmingham. Ontdek vliegen van een regionale luchthaven in combinatie met de ongekende VLM service. Een perfecte combinatie voor KMO's.

Webdesign Desk02