Belgium Creations Company

Adresgegevens:
Lierselei 181
2390
Malle
Belgium
Veronique Van Aerde
Sales Manager
GSM: 
0476 392 801
“The doorway to the greatest secret of happiness”

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk ? Wat dacht je van een gepersonaliseerde wijnfles ? Zalig smakend vakmanschap in een trendy, hippe verpakking. We noemen het "Belgian Secrets".

Ga eens een kijkje nemen op onze website www.belgian-secrets.com. Daar vindt u een beschrijving over ons volledig gamma waaronder wijnen en lekkere Gin's.
Voor meer info : 03 311 57 08

Johan Van der Plaetsen, Johan Van Ostade, Rudi Scholiers, Joeri De Bakker en Bart Peeters: vijf vrienden met een passie voor wijn waren op zoek naar een gemeenschappelijke activiteit als investeerders. Omdat ze alle vijf konden genieten van uitgelezen wijnen, kwamen ze op de idee om een hippe manier van wijn degusteren te creëren. Zo werd de "Belgian Creations Company" geboren. Hun doel was iedereen te inspireren om te genieten van mooie momenten in het leven met een glaasje zalig smakend vakmanschap in een trendy, hippe verpakking. Ze noemden hun idee "Belgian Secrets". Maar wat is nu feitelijk het Belgisch geheim?

Belgen staan er om bekend dat het levensgenieters zijn als de omstandigheden het toelaten. De Bourgondische mentaliteit behoort tot onze volksaard en de vijf initiatiefnemers van Belgian Secrets maken hierop geen uitzondering, willen de kunst van het genieten van wijn bevorderen en hebben een formule bedacht die de passie voor de wijncultuur nog op een hoger niveau tillen. Hoe doen ze dat? Dat is het geheim dat we hier willen toelichten.

Flessen als een kunstwerk

Johan Van Ostade: "Wij verleggen steeds weer onze grenzen om van elk product een meesterwerk te maken. Daarom is elke fles Belgian Secrets het resultaat van zorgvuldig samengestelde smaken en geuren, met het oog op een pure verwennerij. Het echte geheim is het brengen van genot zowel voor de smaakpapillen als voor het oog en dan bedoelen we : de verpakking. Het echte geheim is dat we zorgen voor "

Het vernieuwend concept bestaat erin dat alle wijnen verpakt worden in een trendy, mooie verpakking, een wijnfles die mooi van vorm en charismatisch van uitstraling is. Ideaal als aantrekkingskracht.

De initiatiefnemers ontwierpen een originele, aantrekkelijke zowel als mysterieuze fles die in het oog springt en een magnetische aantrekkingskracht uitstraalt in het wit (witte wijn), bordeaux (rode wijn) en roze (rosé wijn)(*). De flessen hebben de uitstraling van een kunstwerk. Ook leeg passen ze op of in een (vitrine)kast.

Johan Van Ostade: "We brengen minutieus geselecteerde Chardonnay met een explosie aan fruit en een zeer verfrissende afdronk. Hartverwarmende passie is troef tussen de aroma's van zwarte kersen, vanille & cassis in onze dieprode Carignan wijn. Ook onze Cinsault rosé wijn trakteert u op meer dan alleen maar een frisse combinatie van aardbei, kers en rozenbottel. Je moet het proeven om het te geloven."

Ideaal product om te personaliseren

Het bijzondere aan de fles is ook dat ze kan gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo en bijgevolg uitermate geschikt is als relatiegeschenk en als bedrijfspromotie. Het logo op de fles heeft middenin het woord Secrets een sleutelgat alsof je kunt "piepen door het sleutelgat" om het geheim te ontdekken. En ondanks dit hippe karakter, het aantrekkelijk design en de hoge kwaliteit van de wijnen, blijft kostprijs van dit product alleszins binnen ieders budget. We kunnen u alvast vertellen dat men dit ganse product geleverd op de firma kan krijgen vanaf €6,95 fles/excl. btw, naargelang uw afname.

Horecabedrijven of horecazaken in hippe clubs of in lounge bars zullen dit soort verpakking en deze kwaliteitswijnen graag op hun terras zetten. Voor strandbars zijn er zelfs Magnum flessen.

Toemaatje – Naast het aanbod van witte, rode en rosé wijnen, is er ook een aanbod in specifieke, meer bolle flessen voor gin.

Info

Wil je meer weten over dit unieke product en wil je kennismaken met Belgian Secrets, dan kan via de website terecht
www.belgian-secrets.com
03 311 57 08

Neem contact op met dit bedrijf

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Webdesign Desk02